Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χαίρε Δημοσιογράφε, χαίρε αλήθεια.

Χαίρε Δημοσιογράφε, χαίρε αλήθεια.

Απο Θοδωρής Φλου
927 Προβολές

Η δολοφονία ενός δημοσιογράφου μη συστημικού σημαίνει τα πόσα διακυβεύονται αν μάθουμε αλήθειες που δεν πρέπει. Δεύτερον , δείχνει το πόσο ανασφαλείς είναι  εκείνος που θα ασχοληθεί με θέματα που είναι σαν καυτή πατάτα που λέμε. Το ότι πολεμάει κάποιος το σύστημα με την αλήθεια από μέσα, μας δείχνει ότι , αν τολμήσει θα έχεις την ίδια τύχη. Αν και προειδοποίηση υπήρχε προς τον Τράγκα και το Χίο . αυτό ο φόνος δεν ήταν τέτοιος, ο Καραιβάζ ασχολήθηκε με τα κυκλώματα παιδοφιλίας, όχι με τα χαζά της ΤSIMENTONI. Δεν υπήρξε προειδοποίηση γιατί απλά δεν χάνουν χρόνο τα άρρωστα μυαλά.

 Δεν θα μπώ σε άλλες αναλύσεις, και ούτε έχω σκοπό. Γιατί νομίζω ότι μπορεί ο καθένας μπορεί να καταλάβει το πόσο καυτά θέματα είχε ακουμπήσει. Δεν μπορώ να ξέρω λόγο τον οποίο έδρασαν γρήγορα να βάλουν ταφόπλακα στην ενημέρωση, μα βλέπω πόσο αδίστακτο είναι το παρακράτος. Η άποψή μου φυσικά είναι ότι η εμπλοκή τόσων πολλών στα θέματα που ερευνούσε, έχει να κάνει με το πόσο ισχυρή κάστα είναι. Δεν δολοφονήθηκε ένα απλός δημοσιογράφος, μα εκτελέστηκε η αλήθεια μέσα από το λειτούργημα. Επιπλέον μας δείχνει πως μόνο ένας αρκεί να, αν έχει τον τρόπο και το θάρρος να τους πολεμήσει. Αυτοί τώρα είπαν δεν έχεις δικαίωμα να ζείς Κραιβάζ. Το είπανε μία και έξω, χωρίς πολλά πολλά και απειλές.

Φυσικά και φοβούνται την αλήθεια σε μια κοινωνία που βράζει, δεν θα άφηναν να ξεχειλίσει το ποτάμι των αποκαλύψεων. Όχι δεν θα το άφηναν όσο κι αν σκούζουν ορισμένοι. Έδειξαν πως την αληθινή δημοσιογραφία την κάνει παρέα ο θάνατος και το είδαμε τόσο προκλητικά που όπως και να το κάνεις θα τρομάξει ο καθένας που θέλει να φωνάξει πως μας διαφεντεύουν άρρωστοι. Δεν θα πω για τους πολιτικούς μην βιάζεστε. Το λέω συνέχεια, μιλάω για τα αφεντικά, για αυτούς  που είναι υπεράνω κάθε θεσμικού ρόλου. Λοιπόν καλό ταξίδι ΑΝΘΡΩΠΕ  και με τιμή προς το έργο που όσο κι αν φαντάζει ατελείωτο έχει ήδη υλοποιηθεί. Ο κάθε ένας που θέλει να δει , είδε, οι υπόλοιποι μόλις φτάσει η φωτιά στα μπατζάκια σας..

 ΧΑΙΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ, ΧΑΙΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.