Αρχική MUSIC Άλλο επίπεδο. Level 69 live studio.

Άλλο επίπεδο. Level 69 live studio.

Απο Θοδωρής Φλου
1.3K Προβολές

Νομίζω υποχρέωσή μας είναι να μην κλείνουμε τα μάτια σε τέτοια είδη καταστημάτων που προσφέρουν πολλά σε όλους μας .

Χωρίς υλικό φωτογραφικό αυτή η παρουσίαση , μα θα γινει σύντομα. Είναι απλά μία βόλτα στο Level 69.

Η βόλτα στα καταστήματα πολιτισμού της μουσικής, δεν θα μπορούσε χωρίς στάση στο Μοσχάτο και το level 69. Ξεκίνησε το ταξίδι με το όραμα του Μάνου το 2015 τον Νοέμβριο να κάνει μια μουσική σκηνή κατά βάση rock, με σεβασμό στον μουσικό αλλά και στον θεατή.

Ένα μέρος να κάνεις την πρόβα σου, να τζαμάρεις, να γίνεις ένα κομμάτι του πάζλ σε ένα live, να παίξεις, να απολαύσεις μια παράσταση, να πιείς το ποτό σου. Να γίνεις rock star ή και να είσαι στην τελική. 

Αμέτρητες μπάντες, μουσικοί, ωδεία μεμονωμένοι καλλιτέχνες μια μεγάλη παρέα με  στόχο πάντα τον πολιτισμό.

Μέσα από την μουσική κι όχι μόνο. 

Το Level 69 με την έναρξη της πανδημίας με τον Χριστόφορο Κροκίδη κράτησαν τον κόσμο του με ωραίες στιγμές. Καθώς ήταν το πρώτο live streem. Καθώς έγινε την επόμενη του εγκλεισμού των αμνών και της υβριδικής υγεινομοφοβίας με καταστολή και φόβο. 

Το θέμα για όλους εμάς σε χαλεπούς καιρούς είναι πως θα μπορέσουμε να έχουμε τέτοιους χώρους. Και να γίνουν κι άλλοι κι όχι να δούμε ξαφνικά να βάζουν λουκέτο.  

Εν μέσω κατάρρευσης της κοινωνίας, της οικονομίας και της αξιοπρέπειας που βιώνουμε, λέμε πως……

Το κατάστημα ετούτο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει όρθιο για όλους εμάς. Όπως κι άλλες σκηνές στην Αθήνα. Που τόσο έχουμε ανάγκη για να μην χαθούμε σε μια εικονική φυλακή με τον υπολογιστή ή το τηλέφωνο.  

Σαν άποψη και μόνο, αξίζει να κάνεις το βήμα να πας μέχρι το Μοσχάτο. Κάτι που φαινομενικά είναι μείον, καθώς τα θέλουμε όλα στο κέντρο. 

LeveL 69 λοιπόν. Αν έχεις μπάντα κάνεις την πρόβα σου ακόμα και με live streeming, εγγραφή στούντιο, να σκαρώσεις live παράσταση, να απολαύσεις μία μπάντα η ένα γνωστό καλλιτέχνη, να αράξεις για το ποτό σου η την μπύρα και να μιλήσεις για πολιτισμό κι όχι μόνο για μαυρίλα.  

Νομίζω πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο να πας για ποτάκι και μία μπάντα να κάνει πρόβα με σένα φίλε θεατή. Ίσως και μόνο γιαυτό τον λόγο που πρωτοπορεί το Level 69 πρέπει να πας, τα άλλα μπορεί να τα βρείς, αυτό όχι.  

Στην επόμενη πτήση, σε άλλο επίπεδο θα σας μεταφέρω τα πιο όμορφα, τώρα ωρα να πάρετε την απόφαση για μια βόλτα στο Μοσχάτο. 

Άλλο επίπεδο, Level 69 Σολομού 69 τα λόγια βρείτε τα εσείς.  Το μόνο που σας λέμε εμείς είναι το τηλέφωνο. 210 4826969.

Θα μιλήσουμε με τους συντελεστές του Level 69, τον ιδιοκτήτη και τον άνθρωπο που μας σύστησε πριν χρόνια. Τον μεγάλο μετρ της κιθάρας τον Χριστόφορο Κροκίδη και θα επανέλθουμε και με την αδελφοποίηση με Το Φλου. Στην Λήμνο. 

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.