Αρχική Uncategorized Δεν αντιδράς, δεν σε σέβομαι.

Δεν αντιδράς, δεν σε σέβομαι.

Απο Θοδωρής Φλου
332 Προβολές

Με ένα σκίτσο του Αρκά έχω να σας πω τα παρακάτω λόγια. Δυστυχώς δεν έχω γλυκόλογα να πω.

   Σε σαπισμένες ηδονές τριγυρνάει το μυαλό, των καθώς πρέπει της χώρας ετούτης, μέσα στα άδεια από αισθήματα κουφάρια νεκροζώντανων βρικολάκων. Εκείνων που ζουν βιάζοντας σαδιστικά, σώματα και ψυχές.

Παγιδευμένοι στην ματαιοδοξία τους, είτε οικονομική, είτε δοξασίας τους, είτε κομπλεξισμού, δεν μπορούν καν να περιφέρουν το σαρκίο τους χωρίς προστασία.

Είναι τα πιόνια εκείνα που παίζουν με τις ζωές των απλών ανθρώπων, σαν να είναι αναλώσιμα παιχνίδια. Έχουν όνομα επίθετο διαφορετικό κάθε φορά, μα είναι κοινό το  κοσμητικό επίθετο που τους ακολουθεί. Μισάνθρωπίσκοι είναι οι φονιάδες των σωμάτων και ψυχών  και το επίθετο όλων ένα. Παράσιτα. Λόγου χάρη . πισω από το όνομα τους η εμπρός, βάλε το Παράσιτο, δεν θα γνωρίσεις κανέναν.

Οι πολιτικοί σε ποσοστό άνω του 90 τοις 100, δεν προσφέρουν το παραμικρό στον λαό που τους φέρνει στην εξουσία. Αντί αυτού προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παρασιτικά σκουλήκια των αφεντικών τους, εντός η εκτός χώρας. Βλέπετε το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, ούτε κάτι το ανθρώπινο.

Όταν εσύ πολίτη του τόπου που ρίχνεις την ψήφο σου και περιμένεις καλύτερες μέρες έχε στο αυτί σου τα παρακάτω λόγια.

 Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα.

Αυτό είσαστε αφού περιμένετε ένα θαύμα η ένα σωτήρα, αυτό που σας φώναξε ο διδάσκαλος Κώστας Βάρναλης. Έχοντας αυτή την φράση στο μυαλό αν έχετε κότσια μην πω τίποτα άλλο, άντρες γυναίκες, κοιτάξτε ένα μωρό και πείτε του τι είστε.

Αν φυσικά έχετε συναίσθηση, η απλά βολεύετε το βρωμοκολαράκι σας. Αν τελικά σας νοιάζει για το παιδί σας ή απλά είστε ανάξιοι. Φυσικά μιλάω για όλους αυτούς, που η φωτιά δεν έφτασε στην πόρτα τους. Αλλά και για κείνους που ενώ του πήραν την ζωή, δέχεται τον βιασμό του , αφήνει να του βιάζουν και τις ψυχές των παιδιών του.

Έχω να σας μεταφέρω ετούτο, ή πολιτική ανυπακοή ή βούλωσέ το και δήλωσε υποταγή. Δεν φταίει κανένας όσο φταίει ο λαουτζίκος που δέχεται τα πάντα και απλά κάνει ΄΄επιγλύψεις΄΄και επικύψεις  στο κάθε εξουσιαστή του. Ε μην ξεχνάς έζησες είς βάρος των παιδιών σου. Είτε μάνα, είτε πατέρας, είτε ότι σκατά είσαι.

Δεν αντιδράς δεν σε σέβομαι. Είσαι το ίδιο παρασιτικό σκουλήκι  με κείνον που έδωσες την δύναμη. Καμία δικαιολογία, έστω ξύπνα την ύστατη στιγμή. θοδωρής Φλου.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.