Αρχική APOLITIC Παρασιτικοί πολιτικοί γκάνγκστερ.

Παρασιτικοί πολιτικοί γκάνγκστερ.

Απο Θοδωρής Φλου
783 Προβολές

ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΝΙΑ ΛΑΩΝ.

Με κυνικό λόγο για έναν πόλεμο που ρέει αίμα και πόνος, όπου θα προσθέσει μεγάλη δυσκολία σε πολλά εκατομύρια ανθρώπους.

Αν κι αυτό που θα ήθελα, είναι ένας κερατάς να εξηγήσει στο παιδί γιατί. Και το παιδί να ρωτήσει πότε θα ξαναπαίξει με τον φίλο του που σκοτώσανε τα λεφτά σας. Γιατί τα όπλα μόνα τους δεν σκοτώνουν, οι άνθρωποι το κάνουν.

Με αφορμή άλλον έναν πόλεμο, όχι όμως τον τελευταίο κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ας δούμε την ζοφερή αλήθεια. 

Ο πόλεμος είναι η πολιτική στην ακραία μορφή της για  όφελος των πιρανχανθρώπων.  

Τράπεζες και εξουσίες κινούν τα νήματα και φέρνουν τον όλεθρο όπου βρουν, χωρίς να υπολογίζουν το αίμα και την δυστυχία.  Με τα νεότερα χρόνια μπροστάρη το ΝΑΤΟ, σε κάθε επέμβαση και καλά, για το καλό των λαών. 

Φυσικά αυτή την φορά δεν ρίχνει βόμβες ειρήνης το ΝΑΤΟ μα η Ρωσία για την αποφυγή βομβών στην πόρτα της. Όμως κι εδώ ΝΑΤΟ που λέγαμε ότι χάθηκε το εργαλείο παραγωγής πλούτου των ΗΠΑ, και όχι μόνο. 

Σαν άτομο με σημάδεψε ο βομβαρδισμός της Σερβίας και της Συρίας περισσότερο για ειδικούς λόγους. Όμως αυτό εδώ το θέαμα και η καταστροφή πολλών λαών με ξεπερνάει. 

Παρασιτικά πολιτικά καθάρματα κυβερνούν λαούς που στο όνομα της δικαιοσύνης τους στέλνουν στον απόλυτο εξευτελισμό, στην ανέχεια και στο θάνατο. Εκποίησαν  έναν πλανήτη με κάθε τρόπο, για παιχνίδια πλούτου εξουσίας και παιχνίδι τον άνθρωπο, το πλέον αναλώσιμο υλικό. 

Για να ξυπνήσει ο κόσμος που τώρα σκέφτεται πως έχασε ότι είχε ή θα τα χάσει, θέλει ένα σοκ. 

 Ε αυτό το σοκ το έφερε ο πολιτικός γκάνγκστερ Πούτιν, παρότι ήθελε να πολεμήσει την παγκοσμιοποίηση, έφερε καταστροφή και μεγάλο κέρδος για την Αμερική κι όχι μόνο. 

Την Ουκρανία την ισοπεδώνουν ένας σαλτιμπάγκος πρόεδρος, ένα απολίθωμα πρόεδρος και ένας πιστολέρο ισόβιος πρόεδρος. Όμως πίσω από όλα είναι ότι η ανθρώπινη ζωή γι΄αυτούς δεν είναι παρά ένας αριθμός. Οι νεκροί δεν μιλάνε, οι βόμβες παλιές, οι στρατόκαυλοι σκούριαζαν στους στρατώνες. Τα χρήματα πολλά, η έπαρση των΄΄ θεών πολιτικών΄΄ μεγάλη, η σκέψη των λαών μικρή. 

Μέσα στην πανδημία σας εκπαίδευσαν, σας έδωσαν μετά λίγο τυράκι κι αφού ωρίμασε η εποχή είπαν να παίξουν. Να παίξουν με την ζωή μυριάδων ανθρώπων , έστησαν τα παιχνίδια τους, δηλαδή εμείς και παίζουν . Παίζουν πολιτικοί γκάνγκστερ με μας, μήπως ήρθε η ώρα να πούμε βία στην βία των βιαστών; όσο για τον κύριο Πούτιν, αν ήθελε ας χτύπαγε μόνο πολεμικές εγκαταστάσεις, τότε θα ήμουν μαζί του. Αρνούμαι να σεβαστώ αυτό τον πόλεμο σου. 

Ναι σε πίεσε το ΝΑΤΟ φίλε Βλαδίμηρε, αλλά κανένας πολίτης δεν σου έφταιξε, είσαι πιόνι πλέον ενώ ήσουν ηγέτης.  

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.