Αρχική ΑΠΟΨΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πρέσβειρα γυναικείας αξιοπρέπειας. Ραφαέλα Πλαστήρα.

Πρέσβειρα γυναικείας αξιοπρέπειας. Ραφαέλα Πλαστήρα.

Απο Θοδωρής Φλου
729 Προβολές

Δεν έχω ιδιέτερες γνώσεις ή σχεδόν καθόλου από το πεδίο των μαχών του μόντελινκ.

Οπότε θα σταθώ μόνο στις πράξεις της κοπέλας των 22 Μαίων. Με αφορμή την συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο, που ωσάν χείμαρρος μα με σύνεση και θάρρος τα είπε όλα. Φυσικά αν θές να το δεις στραβά υπάρχει χώρος για να πικάρεις.

Το κορίτσι αυτό πριν λίγο καιρό, 24 Νοεμβρίου 2021 αποχώρησε  από τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος που διεξάγεται στο Ισραήλ εξαιτίας των εχθροπραξιών της χώρας εναντίον της Παλαιστίνης. Μάλιστα, με ανάρτηση της στο Instagram, όπου διατηρεί και φωτογραφία με την Παλαιστινιακή σημαία, είπε «Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω».

Αυτή την φορά κατανόμασε τα όσα συνέβησαν προς το πρόσωπό της με ονόματα και καταστάσεις. ο λόγος που μίλησε όπως ανέφερε ήταν η περιπέτεια του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Πολλά δεν μπορώ να πω, παρά μόνο να εκφράσω το θαυμασμό μου προς την νεαρή μαχήτρια της αξιοπρέπειας των γυναικών και όχι μόνο. Μίλησε για όλα όσα ξέρουμε μα δεν μιλάνε, όσοι έχουν γνώση. Φυσικά ξέρουν που τα κάνουν, μην κρυβόμαστε. Με απλή γλώσσα είπε τα λόγια που της είπαν. Αν θές, υπάρχει κι ο τρόπος να πάρεις την δουλειά.

Πηγαίνοντας με τον κύριο της coca cola. Τόσο απλά χτίζεις καριέρες τελικά;

Η κοπέλα τελικά τα παράτησε και γύρισε στους γονείς της στην Ολλανδία.

Σε μιά σαπισμένη κοινωνία που ξερνάει τίμιους και ηθικούς ανθρώπους σαν την Ραφαέλα πρέπει να είμαστε κοντά τους. Πρέπει να μην τρομάζουμε με την δύναμη των οικονομικά ισχυρών και των νταβατζήδων κάθε λογής. Ξέρω είναι δύσκολο, σε μια χώρα που έχει χρεωκοπήσει ο πολίτης να αντιδράσει γιατί δεν θα έχει καν να φάει.

Ναι ξέρω τι είναι να μην έχεις ρεύμα σπίτι, το ψυγείο άδειο και να μοχθείς απλά να πληρώνεις. Να ζείς μόνο για να προσπαθείς να ζήσεις, ξέρω πολύ καλά.

Όμως αν δεν γίνουμε όλοι σαν την Ραφαέλα και την Γεωργία.

Δύο νέων κοριτσιών δεν έχουμε χρόνο ούτε να βάλουμε το επόμενο τόστ στο σπίτι. Δωρεάν ίντερνετ για αποχαύνωση υπάρχει, δωρεάν ψωμί από το κράτος των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας όχι.

Το λοιπόν Ραφαέλα είσαι μία σύνχρονη ηρωίδα των αδυνάτων.

Σε ευχαριστώ εγώ γιατί μου δίνεις ελπίδα για τις νέες γενιές. Που νομίζουν μερικοί οτι ξόφλησαν, πριν παίξουν την παρτίδα.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.