Αρχική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Ταινία μικρού μήκους.[ λοβ ιν δι εντ]

Ταινία μικρού μήκους.[ λοβ ιν δι εντ]

Απο Θοδωρής Φλου
1.1K Προβολές

 Τελικά ο μικρόκοσμος των ελεύθερων τρελών κάπου συναντιέται σε κάποιο σταυροδρόμι. Ο  συνεργάτης στο  toflou,gr από Σαλόνικα, όπως του αρέσει, έτυχε να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία μικρού μήκους του 2017 μαζί με την Ευτέρπη Μανιάτη.  Μια ταινία παιδιών του περιθωρίου που έχουν άλλη άποψη προς τις διαφημιστικές ταινιούλες της σοκολάτας, ξέρετε, μη λέμε ονόματα.

 Το λοιπόν ο Γιάννης Μαστρογεωργίου και η Ευτέρπη Μανιάτη παίζουν το ρόλο που πολλοί κάνουμε πως δεν υπάρχει.  Τα δύο παιδιά απόφοιτοι της Ανώτερης Δραματικής σχολής του Ανδρέα Βουτσινά. Φυσικά δεν φοβήθηκε και η όμορφη Ευτέρπη να τσαλακώσει την εικόνα της για να μας πεί. Ε φίλε δίπλα σου υπάρχω, ούτε ο  Γιάννης να κρυφτεί, μας πετάνε στα μούτρα τον κοινωνικό καθωσπρεπισμό. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και ειδικά οι ερμηνείες.

Όσο για την οπτική της ταινίας για τους συντελεστές κατά τους ίδιους,  Ήταν ότι μια γλύκα σαν την σοκολάτα, δεν φέρνει τον έρωτα γιατί ο έρωτας είναι επιλογή και όσο θα ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ σε ΄΄σοκολάτες΄΄ για να ερωτευτούμε, τόσο θα έρχεται το περιθώριο να το καταρρίπτει. Καλή σας θέαση…. Ευτέρπη και Γιάννης, απολαύστε με… Ατομική σας Ευθύνη.

Αφησε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι το αποδέχεστε αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.